مواد لازم

آرد 120 گرم
کشمش نصف لیوان
تخم مرغ 1 عدد
پودر قند 120 گرم
کره یا روغن جامد 75 گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزئین
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری

طرز تهیه
کره را بیرون از یخچال میگذاریم تا نرم شود. آن را با پودر قند با هم زن میزنیم تا کرم رنگ شود. تخم مرغ ها و وانیل را اضافه میکنیم و به مدت یک دقیقه هم میزنیم. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و با لیسک یا قاشق هم میزنیم. در آخر کشمش را اضافه میکنیم. کاغذ روغنی روی سینی فر پهن کرده و از مایه شیرینی با قیف به اندازه یک گردو و با فاصله میگذاریم با دمای 150 تا 160 به مدت 10 الی 15 دقیقه داخل فر طبقه وسط قرار میدهیم.

برچسب ها : ,

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *