مواد لازم :

۱ قاشق سوپخوری( ۱۰ گرم ) خمیرمایه فوری
۳۱۰ گرم آرد
۵۰ گرم شکر
یک قاشق چایخوری نمک
۴۳ گرم آب
۴۳ گرم شیر
۱۴ گرم آرد
۱ عدد تخم مرغ ( ۵۰ گرمی بدون پوسته )
۱۱۳ گرم شیر سرد
۵۷ گرم کره نرم شده

شکلات ذوب شده ، پودرقند و روغن سرخ کردنی به میزان لازم

طرز تهیه:
۳۱۰ گرم آرد و ۵۰ گرم شکر و خمیر مایه و نمک رو با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم .
سپس کره رو به روش بن ماری ذوب می کنیم .
بعد ۴۳ گرم آب و شیر و ۱۴ گرم آرد رو با هم مخلوط کرده و تا آرد حل بشه بعد رو حرارت ملایم می ذاریم تا به شکل فرنی بشه .
بعد از رو حرارت برمیداریم و به ۱۱۳ گرم شیر سرد اضافه کرده و هم زده تا کاملا مخلوط بشه و بعد تخم مرغ و کره ذوب شده اضافه کرده همزده تا یکدست بشه و بعد به مواد خشک آرد و خمیر مایه و شکر اضافه کرده با لیسک با هم مخلوط می کنیم چون مواد چسبناکی هست به مدت ۱۲ دقیقه با همزن سری خمیرکنی هم زده و اگر ندارید می تونید با لیسک مرتب هم بزنید تا یه خمیر خوب و یکدست بدست بیاد. ( چون خمیر چسبناک هست با دست نمی تونید ورز بدید )
بعد خمیر را در یک کاسه که کمی چرب کردیم قرار میدهیم روی ظرف را می پوشونیم به مدت یک ساعت استراحت میدهیم تا حجم خمیر دو برابر شود بعد از این مدت با انگشت روی خمیر فشار بدید اگر جای انگشت درخمیر فرو رفت و به آرامی پر شد خمیر آماده است اگر جای انگشت سریع پر نشد خمیر احتیاج به استراحت دارد خمیر را روی میز کار که کمی آرد پاشیدیم ورز بدید تا هوای داخل آن خارج شود .
خمیر را به تکه های ۶۰ گرمی تقسیم و سپس چونه کنید هر تکه را روی سطح کار صاف کرده تا هوای داخل آن خارج بشه و لاهای آن رو هم آورده با کف دست بچرخانید تا کاملا گرد شود در یک سینی کاغذ روغنی ۱۰ ×۱۰ برش زده و چرب می کنید و گلوله های خمیر رو در سینی بگذارید با ته یک ماسوره وسط خمیر رو بیرون میاریم و با یه پلاستیک چرب شده می پوشانیم و یک ربع زمان بدید تا استراحت دوم انجام شود.

دراین فاصله قابلمه کوچکی را تا نیمه با روغن پر کنید و با حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود بعد از یک ربع واستراحت دوم که تمام شد و روغن داغ شد یک عدد از دوناتها را با کمک همان کاغذ روغنی در روغن داغ بیاندازید و با یک قاشق از روغن داخل قابلمه روی دونات بریزید این کار باعث پف کردن دونات ها میشود دونات ها را هر چند دقیقه یکبار در روغن بچرخانید.
تا هردو طرف به یک اندازه رنگ بگیرد و پف کند هر دونات حدود ۵ تا ۶ دقیقه زمان میبرد تا قهوه ای طلایی شود به همین ترتیب همه ی دونات ها رو سرخ کنید دونات ها را بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا کاملا خشک و بدون روغن اضافی شوند. و با سس گاناش یا پودر قند تزیین می کنیم .

برچسب ها :

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *