توجه کنید اندازه گرم مقیاس درسته و لیوان رو هیچ ضمانتی نمی کنم .
در مورد این جایگزین کردن مواد ،در مورد روغن، از روغن نیمه جامد همون حلبی هایی که توی سوپری ها هستش و یا روغن صاف قنادی می تونین استفاده کنید . کره در شیرینی نخودچی کیفیت کار رو پایین میاره . من امتحان نکردم و نمی تونم بگم میشه یا نه اصل شیرینی نخودچی با روعن جامد هستش .
من نصف روغن صاف قنادی و نصف روغن جامد که بسیار این شیرینی رو خوشمزه می کنه استفاده کردم .

آرد نخودچی ۳۰۰ گرم تقریبا ۲ لیوان
آرد سفید ۷۵ گرم تقریبا نصف لیوان
پودر قند ۱۵۰ گرم تفریبا ۱ لیوان
روغن جامد یا روغن صاف قنادی ۱۵۰ گرم تقریبا یک لیوان به اضافه دو ، سه قاشق.
هل آسیاب شده ۱ ق م

طرز تهیه :
پودر قند رو هم الک کردم . پودر قند و روغن و هل رو با هم مخلوط کردم و بعد با همزن ۵ دقیقه خوب زدم ، اون قدر که دیگه رنگش تقریبا سفید و مثل خامه بشه .
بعد هم آردها رو کم کم می ریزیم . هی مخلوط می کنم اگه دیدم که دیگه خوبه خمیر شل نیست کافیه ، آرد خیلی نریزین . (از ارد نخودچی من باقی موند و همه اش استفاده نشد)
نیاز به ورز دادن زیاد نیست روغن میفته . اگر دید خمیر منجسم نشد از چرخ گوشت یه بار چرخ کنید . بعد خمیر رو داخل کیسه نیم ساعت در یخچال استراحت دادم .( من ۲۴ ساعت استراحت دادم )
خمیر رو بین دو تا کیسه فریزر با وردنه به قطر یک سانت باز کردم و قالب زدم ، برای اینکه راحت هم از قالب بیرون بیاد ، قالب رو کمی به آرد و بعد به خمیر . روش پودر پسته ریختم .
بعد توی سینی فر چیدم ، نیاز به چرب کردن هم نداره .
سینی رو در فر ۱۶۵ درجه از پیش گرم شده به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم .(دمای فرها فرق داره فر من برقی هست )
بعد از پخت ، این شیرینی نرمه ، بهش دست نزنین و الا پودر میشه بزارین خنک بشه . بعد از چند ساعت سفت میشه .
🔴برای من تقریبا ۵۰ تا ۶۰ عدد شیرینی نخودچی به دست اومد .( بستگی به کوچیکی و بزرگی قالب هم داره)
🔴ماندگاری نخودچی بسیار بالاست ، توی ظرف درب بسته و در محیط خنک (الزاما هم یخچال خیر) تا چندین ماه با کیفیت می مونه .

برچسب ها :

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *