باسلوق گردویی

مواد لازم :

نشاسته یک لیوان اونم از نوع گل یعنی پودر نباشه ( تیکه تیکه کوچکه )
آب سه لیوان سرد
پودر ژلاتین دو ق غ
گلاب نصف لیوان,
شکر یک لیوان
وانیل کمی
جوهر لیمو یک چهارم ق چ (ضروری نیست )
کره بیست و پنج گرم
گردو به مقدار لازم
پودر نارگیل به مقدار لازم
گلوکز (بادکا) 3 قاشق غذاخوری( ضروری نیست )

طرز تهیه :
(زمان پخت حدودا یک ساعت تا یک ساعت و نیم میشه)
نشاسته رو با دو لیوان آب هم میزنیم تا حل بشه میزاریم کنار ….پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد حل کرده ,یه لیوان آب دیگه امون رو با شکر میزاریم رو شعله که بجوشه وقتی جوشید جوهر لیمو رو اضافه کرده و بعد که جوشید نشاسته حل شده بعد از صاف کردن به آب شکر اضافه کرده ، بعد از 10 دقیقه که با حرارت ملایم (حواستون باشه از همان اول شروع کار حتما باید شعله اتون ملایم. ملایم باشه ) و بعد ژلاتین که حالت اسفنجی شده رو اضافه کرده و هم میزنیم حدود 40 دقیقه که جوشید گلوکز و 1/4 گلاب رو اضافه کنید. وقتی نشاسته کم کم شروع کرد به سفت شدن مابقی گلاب و کره رو اضافه کرده و هم بزنید ….اگر دوست داشتید مثل باسلوق های من زعفرانی هم داشته باشید مقداری از مواد رو داخل یه قابلمه دیگه ریخته و یک قاشق زعفران دم کرده بهش اضافه می کنید تا موقعی که مثل حلوا از ظرف جدا بشه از رو حرارت برداشت بعد میزاریم یه کم ولرم بشه و با کمک دو تا قاشق گلوله های باسلوق رو داخل پودر نارگیل فرو بردین اندازه یه گردو بریزید و بعد با کمک دست توپی شکلش کرده و مغزهای گردو رو وسط باسلوق گذاشته و یه چند ساعتی داخل یخچال گذاشته بعد نوووووش جان می کنید.

برچسب ها : , ,

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *