این از قطاب های خوشمزه و ترد و عاالی من که قولش داده بودم دستورش رو بذارم براتون دوستان گلم،در ضمن تو عکس اینجوری بزرگه قطاب ها وگرنه قطاب های کوچولو و اندازه اش مثل مغازه ای هست
قطاب
مواد لازم:
روغن جامد یا روغن قنادی یا کره 100 گرم
زرده تخم‌مرغ 2 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
ماست 120 گرم نصف لیوان
آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبد تقریباً 270 گرم .

مواد میانی قطاب :
بادام … پسته
گردو …. پودر نارگیل
پودر قند یا پودر شکر کمی
هل 1 قاشق غذاخوری

ابتدا مایه وسط قطاب بادام و پسته را داخل آسیاب با پودر شکر و هل آسیاب میکنیم . 👈خمیر قطاب
بکینگ پودر رو با ماست مخلوطمی کنیم و بعد زرده های تخم مرغ اضافه کرده بعد روغن جامد که آب شد ه رو بهش اضافه می کنیم و بعد وانیل اضافه هم میزنیم تا مایع یه دست بشه ،آنگاه آرد را به‌تدریج اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد ، نکته: خمیر را زیاد ورز ندهید چون به روغن میفته و قطاب خشک میشه .
خمیر رو تقریبا 1 تا 2 ساعت در پلاستیک در محیط قرار دهید.( من 2 ساعت استراحت دادم) حالا روی یک سطح صاف خمیر را با وردنه پهن میکنیم . زیر کار رو کمی هم می تونید آرد بپاشید
خمیر رو به ضخامت دومیلیمتر باز کرده و با قالب گرد یا سر استکان دایره دایره  قالب بزنید ، وسط خمیر مواد میانی را گذاشته و اطراف آن را با دست میچسبانیم و اضافه ی خمیر را میگیریم و گرد میکنیم یا با قالب قطاب قالب میزنیم . سپس در روغن زیاد روغنی که نه خیلی داغ و نه خیلی سرد باشد، سرخ ‌کنید(دو طرف آن را). آنگاه در صافی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس در پودر قند بغلطانید(( در این مرحله قطاب باید نه داغ باشد و نه سرد.)) و در آخر رویش پودر پسته هم میریزیم.

توجه : قطاب را در فر هم میشه پخت با حرارت 180 به مدت 15 تا 20 دقیقه یا بیشتر .

موفق باشید ….

برچسب ها :

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *