مواد لازم:

کیک رولتی آماده سه تا چهارعدد
ژله ی توت فرنگی یک بسته
آب جوش یک لیوان کوچک
بستنی وانیلی آب شده دو لیوان کوچک
توت فرنگی خُرد کرده 1 لیوان

طرز تهیه :

1 – ژله را با یک لیوان آبجوش مخلوط کرده بذارید ژله سرد شود .
2 – بستنی وانیلی آب شده را به ژله اضافه کرده .
3 – توت فرنگی را به ژله بستنی اضافه کرده و کنار میذاریم تا ژله نیم بند شود .
4 – ظرف مورد نظر را با سلفون میپوشانیم .
5 – کیک رولتی را یک سانت یک سانت برش زده و در ظرف کنار هم چیده واگر فضای خالی ایجاد شد با تکه های کیک فضای خالی را پر میکنیم .
6 – ژله بستنی نیم بند شده را داخل رولتها میریزیم . دقت کنید اگر ژله زیاد شُل باشه کیکها جابه جا میشوند . نکته مهمه دقت کنید .
7 – روی ژله را با کیک پوشانده .
8 – روی ظرف را پوشانده 6 ساعت یا بیشتر در یخچال میگذاریم .
9 – میتوانید به جای یک رنگ از چند رنگ استفاده کنید .

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *