همراه با سرآشپز ؛

طرز تهیه برشتوک نخودچی

برشتوک نخودچی ؛

مواد لازم:
آرد نخودچی 150 گرم معادل یک لیوان پر
کره یا روغن جامد 100گرم معادل نصف لیوان
پودر قند 75 گرم معادل نصف لیوان
هل ساییده 1/5 قاشق چایخوری
شکلات تخته ای به رنگ دلخواه 250 گرم
طرز تهیه:
ابتدا آرد نخودچی را الک کنید سپس در تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم حدود یک ربع تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود.حالا پودر قند و هل رو اضافه کنید بعد کره یا روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا کره به خورد آرد برود تابه را از روی حرارت بردارید و مخلوط کنید تا مایه خمیر مانندی بدست آید حالا شکلات را خرد کنید شکلات را در ظرفی بریزید و به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری در حال جوش ذوب کنید و هم بزنید تایکدست شود شکلات را در قیف یکبارمصرف ریخته و نوک قیف را قیچی کنید و به اندازه نیم سانت قالبها را با شکلات ذوب شده پر کنید.
قالب شکلات را یک ربع در یخچال بگذارید تا شکلات بسته شود سپس قالبها را با برشتوک آماده پر کرده و خوب پرس کنید . قالبها را برای نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا خنک شوند سپس از فریزرخارج کرده وبه راحتی از قالب جدا کنید. برشتوک در ظرف دردار بیرون از یخچال نگهداری کنید.

نکته ❗️دقت کنین شکلاتتون خیلی سفت نشه وگرنه لایه زیر و رو از هم جدا میشه😉

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *