همراه با سرآشپز :

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

اسفناج يه سبزي پاييزي هست كه بهتره تو اين فصل تا ميتونيم ازش استفاده كنيم.

طرز تهیه

يه پيازُ نگيني خورد كنيد تا سبك بشه،
گوشت خورشتي رو هم اضافه كنيد تا تغيير رنگ بده وآبش كشيده بشه زردچوبه وفلفل رو هم تفت بدين،و بعد لوبیا قرمز خییلی کم که از شب قبل خیس خورده رو بهش اضافه می کنید.
تو يه تابه اسفناج خورد شده رو اضافه كنيد وتفت بدين تا آبش خشك بشه به گوشت وپياز اضافه كنيد،
آب بريزين تا جوش بياد وشعله رو كم كنيد،
بعد از دوساعت،نمك،آلو بخاراي خيس خورده وچاشني كه آبليمو ويا آبغوره هست رو اضافه كنيد، ميتونين كمي يه قاشق شكر هم بريزين تا خورشتون ملس بشه…
يك ساعت ديگه زمان بدين تا آلو اسفناج كاملاً جا بيفته.

مریم کریمی

برچسب ها :

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *