همراه با سرآشپز :

طرز تهیه ژله رولی دورنگ

طرز تهیه ژله :
👈برای این مدل از دو رنگ ژله با طعم دلخواه استفاده کنید ( من از ژله سیب و آلبالو استفاده کردم) 👈هر نصف بسته ژله رو با نصف لیوان آب جوش حل کنید و روی بخار کتری بذارید تا به روش بن ماری همه ذرات حل و ژله شفاف بشه .
👈بعد به هر رنگ ژله حل شده دو قاشق غذاخوری پر بستنی وانیلی اضافه کرده و یه کم هم می زنیم تا بستنی آب بشه . 👈حالا سینی 30 ×20 سانت رو کیسه فریزر بندازید و کمی هم چرب کرده .


👈سینی رو کمی سیبدار قرار بدید و اولین ژله رو در سینی بریزید و رنگ دو هم اضافه کرده بع سینی رو صاف بذارید.
👈سینی رو داخل یخچال برای حداکثر 45 دقیقه قرار بدید تا ژله ببنده .
👈بعد با کارد خیس برش های ساده یا دالبری بزنید و شروع کنید به رول کردن و بعد به مدت یک ساعت داخل یخچال گذاشته تا کامل خودش رو بگیره .

مریم کریمی

برچسب ها : ,

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *