همراه با سر آشپز :

طرز تهیه مافین مرغ و قارچ

اين مافيناى خوشمزه يه شام سبک و خيلى شيك براى سفره مهمون ها.

مواد لازم:
آرد : 2 پيمانه
تخم مرغ : 2 عدد
روغن مایع : نصف پیمانه
شیر : نصف پیمانه
ماست : 5 ق غ
مرغ پخته : نصف سينه

هویج آب پز : 2 عدد
قارچ : 5 تا 6 عدد
بکینگ پودر : 2 ق م
پنیر پیتزا : نصف پیمانه
نمك و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه:
اول فر رو روشن ميكنيم و ميزاريم روی 180 درجه سانتيگراد تا گرم بشه.
تخم مرغها رو تو يه ظرف گود ميشكونيم و اونا رو با چنگال یا همزن دستى يه كم ميزنيم بعد روغن مایع و شير و ماست رو اضافه مى كنيم و بازم ميزنيم. حالا آرد رو كم كم اضافه ميكنيم یعنی همه رو یکجا نمیریزیم ، اول یک پیمانه میریزیم بعد که هم زدیم پیمانه دوم رو کم کم اضافه میکنیم.

نمیخواهیم مایه سفتی داشته باشیم باید یه چیزی مثل ماست غلیظ بشه .
پس كم و زياد كردن آرد بستگى به نوع آردتون داره ، اگه دیدین با 2 پیمونه آرد هنوز شله بازم آرد اضافه کنید و اگه احیانا دیدید غلیظ شد میتونید یه کم شیر اضافه کنید.
بعد نمك و فلفل و بكينگ پودر ميريزيم.
مرغ پخته رو ریز خُرد ميكنيم ، قارچ ها رو نسبتا ريز خورد ميكنيم و بدون روغن با نمک کمی تفت میدهیم، هویج آب پز رو هم نگینی خُرد میکنیم.
مواد خُرد شده و آماده رو به خميرمون اضافه ميكنيم و بعدم پنير پيتزاى رنده شده ميريزيم و مخلوط ميكنيم.
حالا قالب مافينمون رو چرب كنيم و خونه ها رو با مايه مون پر كنيم. خیلی پر نمیکنیم که جا برای پف کردن داشته باشن. من تو قالبهای کاغذی ریختم .
قالب رو ميفرستيم تو فر ، بعد از نیم ساعت چک ميكنيم اگه به کارد یا خلال دندون نچسبید یعنی آماده است.
از فر در میاریم و ميزاريم يه كم از دما بيافته ، خیلی راحت از قالب جدا میشه و به ظرف سرو منتقل ميكنيم.
نوش جون .

مریم کریمی

برچسب ها :

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *