همراه با سرآشپز ؛

طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه

🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔
طرز تهیه فلافل خوشمزه
نخود نیم کیلو یا دو لیوان پر
پیاز 2 عدد متوسط
سیر 3 حبه متوسط
نمک و فلفل به میزان لازم
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
ادویه فلافل یک نیم قاشق چایخوری
زیره سبز 1 قاشق چایخوری
تخم گشنیز پودر شده 1 قاشق چایخوری
جوز هندی خیییلی کم
آب یک استکان.

طرز تهیه :
نخود را 48 ساعت خیس کنید .لطفا این نکته رو رعایت کنید چون اگر کمتر خیس بخوره بوی نخود خام خواهد گرفت و فلافل شما خشک خواهد شد مرتب آبش رو عوض کنید مثلا تو 24 ساعت 4 بار آبش رو عوض کنید.
بعد از 48 ساعت داخل آبکش ریخته سپس با پیاز و سیر با ریزترین شبکه چرخ کنید اگر نداشتید این شبکه رو مثل من دوبار چرخ کنید بعد نمک , فلفل , ادویه فلافل , و مابقیه ادویه ها و بکینگ پودر در یک استکان آب حل کرده و بهش اضافه می کنید .نباید مواد فلافل سفت باشه باید شل باشه همان یک استکان آب کافیه… توجه کنید تخم مرغ به هیچ عنوان نزنید بگین وا میره , عمراً وا بره در ظرف کوچیکی مثل ماهیتابه گود مثل ماهیتابه من روغن بریزد که فلافل ها شناور باشه و بگذارید روغن داغ بشه با حرارت بالا سرخ کنید که روغن نکشد , اگر با حرارت پایین سرخ کنید هم روغن میکشه هم ترک میخوره زیاد هم سرخ نکنید رنگش قهوه ای بشه نیازی هم به زیر و رو کردن فلافل ها نیست بذارید خودش سرخ بشه … اگر قالب نداشتید با دست هم می تونید گرد کنید , باید تپل باشه نباید مثل کباب نازک باشه .
اگر این نکته ها رو رعایت کنید یه فلافل پوک و نرم و خوشمزه ای خواهید داشت … نوش جان

مریم کریمی

برچسب ها : ,
  1. ناشناس

    خیلی عالی بو من با این روش فلافل در منزل تهیه کردم خیلی خوب شد از شما متشکرم /رنجیر س

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *