همراه با سرآشپز؛

طرز تهیه ماکارانی سرخ شده

مایه ماکارانی: گوشت چرخ کرده + پیاز داغ تفت میدیم ادویه و رب گوجه و یک قاشق غذا خوری آبلیمو بهش میزنیم. تو یه ظرف جدا هم از این عدس های ریز رو می پزیم و با مواد گوشتی مخلوط می کنیم .
ماکارانی ها رو داخل ماهیتابه با کمی روغن سرخ می کنیم . بعد لابه لای ماکارانی از این مایه می ریزیم و آخر بار پودر دارچین و پودر آویشن می پاشیم و یه لیوان آب بهش اضافه می کنیم و مثل پلو دم میذاریم بعد از نیم ساعت با هم مخلوطش می کنیم و اگر دیدیم ماکارانی نرم نشده دوباره یه استکان آب بهش اضافه می کنیم و 20 دقیقه دیگه دم میگذاریم . نوش جان

مریم کریمی

برچسب ها : ,

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *