همراه با سرآشپز :

طرز تهیه مانتی گل با خمیر جادویی 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕

خمیر جادویی

مواد لازم

آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه
خمیر مایه 1/5 قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه
۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).
۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.


۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.
۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.
۶- نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره
🍕🍕🍕🍕🍕🍕 من با خمیر جادویی اول خمیرشو درست کردم موقع استراحتش مواد داخلشو درست کردم .
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
مواد داخلش هم من گوشت چرخ کرده رو با نمک و زردچوبه و فلفل دلمه ای تفت دادم و دو تا گوجه رو رنده کردم به مواد اضافه کردم و کمی پودر آویشن ریختم و یه دونه فقط یه دونه سوسیس به خاطر طعمش خیلی ریز خرد کردم و داخل مواد ریختم یه قاشق رب گوجه هم ریختم و شعله رو کم میکنیم که مغز پخت بشه قارچ رو میتونید جداگانه تفت بدید و داخل مواد بریزید یا خام به مواد اضافه کنید .
خمیر که آماده شد اونو به شکل دایره کوچک قالب می زنیم و مراحل پیچیدن در تصویر هست سس گوجه آماده می کنیم و ته ظرفمون می ریزیم و مانتی رو می چینیم … فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت 50 دقیقه میزاریم ..نووش جون 😍

مریم کریمی

برچسب ها :

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *