همراه با سرآشپز :

طرز تهیه ماش پلو با هویج

📝مواد لازم: (برای دو نفر)
✔️ماش : نصف پیمانه
✔️برنج: دو پیمانه
✔️گوشت چرخ کرده : 250 گرم
✔️ زعفران دم کرده: 2 قاشق غذا خوری

✔️پیاز داغ طلایی : 2 قاشق غذا خوری
✔️روغن مایع : 2 قاشق غذا خوری
✔️نمک: به میزان لازم
✔️پیاز: 1 عدد

♨️مراحل طرز تهیه ماش پلو:
ماش را با آب بپزید و نمک و کمی زردچوبه اضافه کنید و پس از پخت صبر کنید تا آب آن تبخیر شود .

گوشت چرخ کرده را با کمی روغن و پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه و فلفل تفت داده ،سپس نصف لیوان آب روی آن بریزید تا پخته شده و هر زمانی که آب گوشت تبخیر شد شعله را خاموش کنید و هویج را رنده کرده و با کره تفتش میدهیم .
برنج وقتی می خواهیم آبکشی کنیم ماش پخته شده را به آن اضافه می کنیم و یه دو سه قل خورد آبکشی می کنیم و لابه لای برنج را از گوشت و پیاز داغ و هویج سرخ شده را لابه لای برنج کشیده و دم می گذاریم و یا روی برنج تزئین کنید .

مریم کریمی

برچسب ها : ,

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *