همراه با سرآشپز :

طرز تهیه رولت خرما

مواد لازم:👇
خرمای دشتستانی: نیم کیلو
دارچین نصف قاشق چایخوری
هل نصف قاشق چایخوری
زنجبیل یک قاشق چایخوری

آرد: 3 پیمانه
کره: 200 گرم
روغن به میزان لازم
پودر شکر 1/3 پیمانه

طرز تهیه:👇
ابتدا هسته خرماها را خارج کنید و چرخ گوشت را با 3 قاشق غداخوری کامل داخلش چرب کنید تا موقع چرخ کردن خرما به داخل دستگاه نچسبد. بعد از چرخ کردن پودرهای دارچین … هل … زنجبیل رو بهش اضافه می کنیم و به اندازه 3 میلیمتر بین دو تا پلاستیک فریزر با وردنه به شکل مستطیل بازش کرده و بعد سراغ آرد سرخ کردن می رویم.

آرد گندم را با روغن و کره آب شده تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود، با شعله کم که زیاد قهوه ای نشود بعد پودر شکر رو بهش اضافه می کنیم. حلوامون را به شکلی که نه زیاد سفت، نه زیاد شل باشد از روی حرارت بردارید و روی لایه‌ی خرما پهن کنید و یک سانت از لبه‌ها را خالی بگذارید. بعد از گذشتن نیم ساعت از پهن کردن حلوا چون اگر همان موقع بخواهیم رول کنیم حلوا موقع رول کردن جمع میشود .
به کمک پلاستیک خرما را رول کنید، رول خرما را در یخچال قرار دهید تا خوب خودش را بگیرد، سپس آن را با یه چاقو اره ای تیز برش دهید.


مریم کریمی

برچسب ها : ,

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *