همراه با سرآشپز :

طرز تهیه کیک گوشت

طرز تهیه کیک گوشت : مواد لازم برای 3 نفر

نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای ۱ عدد
قارچ به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد

مواد میانی :
نمک و فلفل پودر سیر و آویشن به مقدار لازم
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
روغن ۱/۲ لیوان
آرد الک شده ۲ لیوان
ماست‏ ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
زعفران آب کرده
مواد لازم جهت تهیه خمیر:

طرز تهیه
۱- تخم مرغ را با نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن روغن با همزن خوب بزنید. سپس ماست رو اضافه کنید و مخلوط کنید .و در نهایت آرد و بکینگ پودر 3 بار الک شده رو کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
۲- طرز تهیه مواد میانی:
۳- پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و زردچوبه بزنید. آب گوشت که گرفته شد رب گوجه را اضافه کنید و نمک و ادویه بزنید. فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید (مثل مواد ماکارونی)
۴- کف و دیواره رو چرب و آرد پاشی کنید نصف خمیر رو بریزید.
۵- مواد روبه آرومی روی خمیر پهن کنید و روی اون نصف پنیر رو بریزید. بقیه خمیر را هم به آرامی روی مواد بریزید و صاف کنید و دوباره مواد و پنیر را هم روی کیک میریزیم.
۶- فر را از قبل گرم کردیم. مواد رو به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد داخل فر میگذاریم تا خمیر خوب بپزد و تا حدودی پف بکند. میتوانید چند دقیقه گریل فر رو هم درپایان روشن کنید تا پنیر برشته شود.
۷- اجازه دهید تا دمای کیک کمی پایین بیاید و آن را به ظرفتون انتقال داده و روی آن را با هر چیزی که خواستید تزئین کنید.

سایر نکات
این کیک رو میتوانید با خمیر پیراشکی هم درست کنید.

مریم کریمی

برچسب ها : ,

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *