طرز تهیه کوفته تبریزی با دستور سرآشپز

سبزی کوفته (جعفری شوید ترخون مرزه گشنیز) 200 گرم
لپه نصف کمتر پیمانه
برنج نصف کمتر پیمانه
گوشت لخم گوسفندی 300 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پیاز 2 عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
نمک زرچوبه فلفل

طرز تهیه
من از گوشت لخم استفاده میکنم
اول گوشت و تو دستگاه مولینکس میکس میکنم بعد سبزی ریز شده که از روز قبل آماده کردم را اضافه می کنم. چون سبزی نباید آب داشته باشد (نکته ) بعد با پیاز رنده شده و تخم مرغ, نمک و فلفل لپه نیم کوب و برنج پخته شده و سرد خوب ورز میدهیم حدود 7 , 8 دقیقه آنقدر ورز میدهیم تا مواد به هم منسجم شود.  حالا یک قاشق از مواد رو میکس میکنم و به مواد کوفته اضافه می کنیم ( نکته ) با اینکار به هیچ وجه کوفته باز نمیشود. مواد رو گرد کرده و وسطش رو آلو , زرشک , گردومی گذاریم و قلقلی می کنیم و بعد به مدت نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم .

حالا نوبت پیاز داغم هست
پیاز را سرخ میکنم رب گوجه را به آن اضافه میکنم نمک فلفل زرچوبه آب میریزم تا جوش بیاد


(نکته)1 دونه کوفته تو آبجوش گذاشتم صبر میکنم تا آب دوباره جوش بزنه کوفته بعدی بهمین ترتیب دونه دونه اضافه میکنم که آب از حرارت نیفتد. در قابلمه من کلا بازه تا کوفته هام با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزه .

مریم کریمی – آدرس اینستاگرام : maryam.s.kr

برچسب ها : ,

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *