میرزا_قاسمی
مواد اولیه :

برای 2 نفر
تخم مرغ 2عدد
نمك به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
سیر 3قاشق غذاخوری (سرخ شده)
كره 100گرم
گردو 1پیمانه (ساییده شده)
بادمجان 3عدد
سیر 2حبه
گوجه فرنگی 2عدد
طرز تهیه میرزا قاسمی با گردو

طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را شسته و بعد روی بادمجان را كباب پز كرده و بعد روی گاز یا منقل كباب میكنیم طوری كه پوستشان كاملا بسوزد.سپس زیر شیر آب سرد پوستشان را جدا كرده و آنها را كاملا ساطوری میكنیم و با یك لیوان آب و دو حبه سیر می‌گذاریم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه با مقداری كره تفت داده و به بادمجان اضافه می‌كنیم. صبر میكنیم تا بادمجان و گردو به روغن بیفتد، سپس گوجه‌فرنگی‌ها را نگینی كرده و با كره و سیرداغ تفت می‌دهیم و با ادویه‌ها به مواد بالا اضافه می‌كنیم. باید حرارت ملایم باشد تا كاملا گوجه‌فرنگی‌ها و بادمجان له شود. تخم‌مرغ‌ها را جداگانه نیمرو كرده و روی میرزاقاسمی آماده شده می‌گذاریم.
نكات:
1) این غذا در شمال به همراه اشپل ماهی سرو میشود.
2)این غذا را با نان یا كته میتوانید سرو كنید.
3)اگر دوست دارید غذا را بعد از پختن بكوبید یا میكس كنید.

مریم کریمی – آدرس اینستاگرام : maryam.s.kr

برچسب ها : ,
  1. ناشناس

    سلام ممنون ازسرکار خانم کریمی عالی بود

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *