۱- به منظور پیشگیری از ابتلاء به بیماری های مشترک بین انسان و دام، دام های قربانی را تنها در محل کشتارگاه شهرستان ذبح نمایید. با انتخاب و ذبح دام زیر نظر ناظرین بهداشتی و شرعی دامپزشکی از سلامت گوشت دام های قربانی اطمینان حاصل نمایید.
۲- در راستای پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده ی کریمه کنگو در صورت دریافت گوشت قربانی در روز عید قربان آنرا به مدت ۲۴ ساعت قبل از مصرف در یخچال قرار دهید.۳- در صورت مشاهده علائم مشکوک دردام یا لاشه دام های قربانی سریعاً مراتب را به شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع دهید .۴- ذبح دام در مراسم مختلف مذهبی و غیره در معابر عمومی ، تهدید علیه بهداشت عمومی جامعه  می باشد .
۵- از تماس دست با ترشحات، خون و لاشه های دام ذبح شده قبل از ۲۴ ساعت پیش سردگذاری داخل یخچال اکیداً خودداری نمایید.
۶- جهت قطعه کردن گوشت تازه، جگر وسایر آلایشات دامی حتماً از دستکش استفاده نمایید.
                                                               
                                                                                                           «روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بافق»

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *