پاک کردن صورت مساله ها؛
این داستان ادامه دارد
✍✍✍✍
تلگرام و فیلترکردن آن امروزه به یک بحث داغ روز تبدیل شده است و هرروز اعلام می شود که به زودی تلگرام فیلتر خواهدشد .
عده ای معتقدند که فیلتر تلگرام یک سیاست شکست خورده و بی فایده است چون موارد مشابه قبلی هم محکوم به شکست بوده است و دلیل می آورند که در طول تاریخ مبارزه با دوش و حمام های مدرن،نتیجه ای جز شکست نداشته است و هم چنین سیاست مبارزه با ویدئو و ماهواره و اینترنت و…هم مانع از گرایش مردم نشد بلکه مردم در استفاده از آن ها حریص تر شدند.
هر کس اندک اطلاعی از تاریخ داشته باشد و خرده آگاهی نسبت به دنیای پیرامون خود و ملزومات و اقتضائات آن داشته باشد به این امر اذعان دارد و تایید می کند که فیلتر تلگرام امری بیهوده و بی فایده است .
حال سوال این جاست آیا تصمیم گیرندگان این مواردرا نمی دانند و به بی فایده بودن آن باور ندارند؟
جواب سوال بسیار ساده است،همه ما می دانیم که اعمال محدودیت و فیلترینگ هیچ فایده ای ندارد و هر چقدر هم با واقعیات جامعه بیگانه باشیم می دانیم و می فهمیم که درعضر انفجار اطلاعات و گسترش تکنولوژی ،دوران فیلتر و کنترل سپری شده است و می دانیم که در صورت فیلتر کردن ،90 درصد مردم از فیلتر شکن استفاده خواهند کرد همان گونه که قبلا هم استفاده کردند.

پس با این اوصاف ،تنها یک دلیل برای تصمیم گیرندگان باقی می ماند وآن این است که آن ها با زبان بی زبانی می گویند:ما باید در برابر گسترش فضای مجازی وتبعات آن کاری انجام دهیم و راحت ترین کاری که همواره به ذهنمان می رسد فیلترینگ و پاک کردن صورت مساله است .
به عبارتی دیگر به این نتیجه رسیدیم که اگر تلگرام را فیلترنکنیم پس چکار کنیم.؟
دکتر حسین ارجمند

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *