مواد لازم :

کره ۱۵۰گرم
تخم مرغ یک عدد
پودر قند نصف پیمانه
وانیل یک قاشق چایخوری
رنده ی پوست لیمو ترش در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
آرد به میزان چایخوری تقریبا 1/5 پیمانه

طرزتهیه :
ابتدا باید تمام مواد یخچالی مثل کره و تخم مرغ به دمای محیط برسه.
بعد کره نرم شده را به همراه پودر قند کامل با همزن میزنیم تا سبک و کرم رنگ شود.
تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مجدد دو دقیقه هم میزنیم.در این مرحله اگر از پوست لیمو ترش استفاده کردید باید اضافه کنید.
بعد کم کم آرد رو با بکینگ پودر را اضافه میکنیم و به قدری باید اینکار را بکنیم که خمیری لطیف بدست آمده و کامل منسجم شود. ( زیاد ورز داده نباید بشه چون بیسکوییت سفت و خشک میشه )
برای برش خوردن بهتر,بهتر است مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهیم.
میتوان این بیسکوییت را به شکل های دلخواه قالب زد.
در این مرحله خمیر را با وردنه روی سطحی پهن کرده و به ضخامت نیم میلی متر قالب میزنیم و در سینی فر که بهتر است از کاغذ روغنی استفاده شود میچینیم.
فر را یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ سانتی گراد گرم کرده و سینی را در طبقه ی وسط به مدت ده الی پانزده دقیقه میگذاریم تا زیر بیسکوییت ها کمی طلایی شود.
طرز تهیه رویال آیسینگ:
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۱۵۰ گرم
پودر تارتار ۱/۸ قاشق چایخوری
آبلیمو ۱/۴ قاشق چایخوری
مقداری از اسانس دلخواه
سفیده تخم مرغ رادر ظرف تمیز وبدون رطوبت با همزن برقی خوب میزنیم تا کف کند وفرم بگیرد بعد پودر تار تار وآبلیمو رو اضافه کرده ودوباره کمی هم میزنیم، پودر قند رو کم کم بهش اضافه میکنیم وبا دور کند همزن میزنیم تا مواد مخلوط شوند، چند قطره اسانس میوه هم بهش اضافه میکنیم ورنگ خوراکی هم بهش اضافه میکنیم وبعد از سردشدن بیسکویتها آنها را با آیسینگ تزئین میکنیم، آیسینگ بعد از ۲ ساعت در یخچال خشک میشود.
پ ن.. پودر تارتار الزامی نیست 🌺

 

برچسب ها : ,

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *