نون خامه

طرز تهیه خامه فرم گرفته با پودر خامه

یه لیوان پودر خامه معادل 100 گرم + یه لیوان شیر 240 گرم + یک چهارم پیمانه گلاب 90 گرم + یه نوک قاشق چایخوری وانیل + یه لیوان پودر قند الک شده معادل 230 گرم همه با هم داخل یه ظرف ریخته و داخل یه کاسه ای از یخ های خرد شده و به مدت 15 دقیقه با هم زن می زنیم تا رد پره ها روی خامه بمونه و کاسه رو برعکس می کنیم خامه از کاسه نریزه , خامه ما آماده شد به همین راحتی
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰

طرز تهیه نون خامه ای

تخم مرغ 4 عدد
وانیل یک چهارم ق چ
شکر یک ق چایخوری
بکینگ یک چهارم ق چ
ارد یک پیمانه یا 125 گرم
اب یک پیمانه یا 200 گرم
کره 50 گرم

ارد رو سه بار الک کنید و بزارید کنار.

1_ آب. کره. شکر رو بزارید روی حرارت همین که از کناره های ظرف آب شروع کرد به حباب زدن
2_ آرد رو یکباره تو ظرف خالی کنید ( اینجای نان خامه ای خیلی مهمه) و شروع کنید هم زدن حدود 5 دقیقه تا مثل حلوا وسط ظرف جمع بشه.
3_ خمیر رو از روی حرارت بردارید تا کاملا خنک بشه و بکینگ رو بهش اضافه کنید.
4_ تخم مرغ و وانیل رو با هم بزنید تا از لختگی در بیاد طی چهار مرحله تخم مرغ رو ب خمیر اضافه کنید و بین هر فاصله یک دقیقه هم بزنید
فر رو از بیست دقیقه قبل رو درجه 200 سانتیگراد روشن کنید ….
5_ ته سینی کاغذ روغنی پهن کنید مواد رو داخل قیف بریزید و با ماسوره درشت شکوفه بزنید.
حالا درجه حرارت رو 185 و بزارید توی فر به مدت نیم ساعت دو دقیقه هم بزارید روش گریل بشه و فر رو خاموش کنید بذارید 5 دقیقه تو فر خاموش بمونه.
6_ بعد از سرد شدن نون خامه ای ها رو تهش رو سوراخ کنید و با کمک قیف و ماسوره توش رو از خامه فرم گرفته پرکنید بزارید تو یخچال دو ساعت خودشو بگیره سپس سرو کنید.

برچسب ها :

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *