همراه با سرآشپز :

طرز تهیه سالاد انار

سالاد انار

با یه سالاد بسیار خوشمزه و مناسب این فصل نظرتون چیه .

خیلی ساده است درست کردنش ولی خیلی هم خوشمزه است . یه نکته ای که معمولا توی اکثر سالادها صدق می کنه که توی یخچال چند ساعت بمونه حسابی خوشمزه میشه .
نکته بعدی اینه که توی درست کردن سالادها مواد سلیقه ای هستش .

انار ۱ الی ۲ عدد
کلم سفید نصف عدد متوسط
کلم بنفش نصف عدد کوچک
هویج ۱ عدد بزرگ
گردو خرد شده ۴ تا ۵ ق غ
سس مایونز ۳ ق غ
ماست چکیده یا ماست میوه ای نصف لیوان .

من از دو نوع کلم استفاده کردم می تونین از یه نوع هم استفاده کنین .
بعضی ها توی سالاد انار از سینه مرغ پخته شده و بعضی ها از پاستا پخته شده استفاده می کنن. اما من ساده ترین نوعش و پر طرفدارترین نوع رو الان براتون گذاشتم .
همون طور که اول کپشن هم تاکید کردم دیگه این طور چیزها چشمیه اندازه و مقدار دست خودتون ریختن سس مایونز کم و زیادش به خودتون و سلیقه تون و رژیم تون ربط داره .
انارها رو دون کردم .
کلم ها رو جداگانه شستم و خرد کردم . من از همون رنده آلمانی برای خرد کردن استفاده کردم .
هویج رو هم رنده کردم . همه این مواد رو به اضافه گردو مخلوط و در آخر سس و ماست رو مخلوط کمی آبلیمو هم براساس علاقه می تونین بریزین و یا کمی پودر گلپر و بعد داخل موادم ریختم .
اگه خواستین قالبی بشه . کف قالب سلفون انداخته مواد رو داخل قالب ریخته و با پشت قاشق کمی فشرده کرده و توی یخچال حداقل دو ساعت بمونه بعد روش یه دیس گذاشتم و برگردوندم و به آهستگی سلفون رو برداشتم .
برای تزیین هم از کمی پودر گلپر و انار و گردو استفاده کردم .
عزیرانی که در مورد ترشی و شیرینی انار می پرسین . دیگه بستگی به ذایقه خودتون داره و اینکه این سالاد هم تلخ نمیشه آب نمی اندازه .

مریم کریمی

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *