همراه با سر آشپز :

طرز تهیه دمنوش به

چای بِه ☕☕☕ یه دمنوش خوش عطر و خوش طعم و خوشرنگ ❤❤❤ طرز تهیه دمنوش بِه:

بِه را خوب شسته و با رنده درشت، رنده کنید.بِه رنده‌شده را روی یک وسیله گرمازا مثل شوفاژ یا داخل میوه‌خشک‌کن بریزید تا با دمای ملایم خشک شوند. من تو سینی فری که تهش کاغذ روغنی انداخته بودم پهن کردم و به مدت چهل و پنج تا پنجاه دقیقه با درجه حرارت صدو هشتاد گذاشتم تا خشک بشه و هر از چند دقیقه هم میزدم که زیر و روش کردم تا خشک بشه چون هنوز رطوبت داره که از فر بیرون آوردم چندساعتی گذاشتم تا بِه کاملا خشک شد، آن‌ها را داخل یک تابه داغ ریخته و بو دهید تا رنگ‌شان به قهوه‌ای تغییر کند. این کار باعث می‌شود رنگ دمنوش شما خوش رنگ‌تر و تقریبا شبیه رنگ چای شود و دوم اینکه عطر بسیار زیادی نسبت به نوع تفت‌داده نشده خواهید داشت.سپس اجازه دهید بِه بوداده‌شده، خنک شود و آن‌ها را درون ظرف شیشه‌ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.موقع دم‌کردن دمنوش بِه، یک قاشق غذاخوری از به خشک‌شده را به همراه هل و دارچین و برگ گل محمدی و یا بهارنارنج در یک لیوان آب جوش داخل یک قوری چینی بریزید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه روی بخار آب دم بکشد.سپس آن را صاف کرده و یک قاشق چایخوری زعفران آب‌کرده به آن اضافه کنید.از آنجا که میوه به معمولا شیرین است، نیازی به اضافه کردن نبات یا شکر نیست اما در صورت تمایل می‌توانید یک تکه نبات داخل دمنوش ریخته و آن را شیرین میل کنید….نوش جان😍😍
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
خواص بِه🍈🍈 این گیاهان همگی دارای خواص بسیار زیادی می‌باشند و بخش عمده‌ای از طب سنتی را تشکیل می‌دهند. میوه به یکی از همی میوه‌هاست که سرشار از ویتامین آ و ب و همچنین تانین و املاح آهکی است. دمنوش به همچنین یکی از خوش‌ عطرترین و پرخاصیت‌ترین انواع دمنوش‌های گیاهی است.

مریم کریمی

برچسب ها :

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *