همراه با سرآشپز :

طرز تهیه دسر سیب ژله ای

یه دسر خوشمزه و خیلی هم ساده است.
هر تعداد سیب بخواهید می توانید استفاده کنید و به تعداد نفرات سیب می خواهیم . یک بسته هم پودر ژله که هر رنگ و طعمی که دلتان بخواهد .
من از پودر ژله زغال اخته استفاده کردم . دو لیوان آب جوش رو با یک بسته پودر ژله مخلوط توی ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم .
سیب ها را هم پوستشان را کندم و داخل ژله انداختم . مدام از آبش زیر و روی سیب ها می ریختم تا رنگ به خودش بگیرد . حدودا ۴۵ دقیقه روی حرارت میماند .
حرارت کم باشه و سیب ها هم خیلی بزرگ نباشن کوچیک باشه بهتره خوب می پزه .
بعد از پخت داخل ظرف سرو قرار دادم و باقی مونده ژله که غلیظ هم شده توی ظرف ریختم .
این دسر هم گرم میشه سرو کرد و هم سرد هر طور خودتون بخواید.
دقیقا مزه کمپوت سیب میده ولی خوشمزه تره چون توی ژله پخته . جای سیب هم می تونین از گلابی استفاده کنین .

مریم کریمی

برچسب ها : ,

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *