طرز تهیه لواشک آلو  با دستور سر آشپز🍑🍒🍒🍑خوشمزه😋😋

آلوهای قرمز و زرد رو تمیز شسته بعد می ریزیم داخل قابلمه با یه لیوان آب میپزیم. وقتی که پخت عصاره آلوها رو از صافی رد کرده و هسته هاشونو جدا میکنیم. بستگی به ذائقه هر کس یه کم نمک یا شکر به مواد لواشک اضافه میکنیم و اگر مواد لواشک رقیق بود مثل رب می گذاریم بجوشه تا به غلظتی که می خواهیم برسه بعد داخل سینی که ته آن رو پلاستیک پهن کرده ایم یا سفره که با دستمال کاغذی آغشته به روغن چرب کرده میریزم و صاف میکنیم. بعد از یک الی دو روز جلوی پنکه گذاشته تا خشک بشن ….ِ نوووش جان

مریم کریمی – آدرس اینستاگرام : maryam.s.kr

برچسب ها :

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *