ژله میوه ای

طرز تهیه ژله میوه ای بسیار راحت و آسان هست.

اول میوه های رو شسته و مثل میوه گیلاس رو هسته هاش رو بیرون میاریم و داخل قالب سیلیکونی هر مدلی که در دسترس دارید به ترتیب و با نظم می چینیم تا قالب کاملا پر پر شود و بعد ژله مورد نظرمون رو به روش بن ماری درست می کنیم و می گذاریم کنار تا کمی از حالت داغی بیفتد و سرد شود و مقداری از ژله رو می ریزیم روی میوه ها و می گذاریم داخل یخچال به مدت نیم ساعت تا خودش را کمی بگیرد.

تمام ژله ها رو نمی ریزیم بخاطر اینکه امکان دارد میوه ها شناور شوند و بهم بریزند … بعد از نیم ساعت مابقی ژله رو می ریزیم به مدت سه , چهار ساعت میگذاریم داخل یخچال تا کاملا ژله خودش را بگیرد و ببندد.

نوش جان 💐💐❤❤
پ ن : پودر ژله رو با دو لیوان آبجوش حل کردم بخاطر اینکه ژله اینجوری شفاف تر میشه.

مریم کریمی

برچسب ها : ,

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *