کُماجِ گوشت، هم یک نان سنتی عالی و جذابه و هم یک میان وعده خوشمزه که از مخلوط کردن گوشت قورمه گوسفندی محلی با خمیر نان درست میشه.(به گوشتی که با چربی های خودش بدون هیچ افزودنی در دیگ پخته میشه قورمه میگن)ممنون از سرکار خانم متولی (حاجی بی بی) و خانواده محترمشون که در اقامتگاه زیبای سید روستای شادکام این کماج خاص و خوشمزه رو درست کردند. @_baomgardi_seyed.shadkam .‎روستای شادکام در فاصله ۳۵ کیلومتری شهر بافق هست که و آب و هوای خنک و ییلاقی داره و مسیر چشمه، کوچه باغات و غذاهای محلی از جاذبه هایی هست که نباید از دست بدین.شماره تلفن برای هماهنگی و رزرو خدمات پذیرایی و اقامتی بومگردی سید شادکام:۰۹۱۶۲۵۶۸۱۳۴٫ پست عاریه از پیج دور_نیست 👆سپاس ویژه از آقای جعفر میراشرفی عزیز و تیمشون از پیج وزین دور_نیست@dour_nist. ممنون از همکاری جناب آقای حسین دهقان منشادی و سرکار خانم الهام حسینی از انجمن گردشگری خوراک یزد@yazd_foodtourism @hussein.dehghanm @lham.hosseini —————————————————————-Komaj Goosht is a unique, traditional snack that includes bread dough along with Qorme (local raw lamb cooked without any additives).Shadkam village, Bafgh, Yazd province—————————————————————-#میراث_فرهنگی_دیجیتال #یزد_دورنیست #یزد #خوراکی_محلی #غذای محلی #نان #نان_محلی #اقامتگاه_آریز #اقامتگاه_بومقلعه_آریز #جعفر_میراشرفی

#dour_nist #jafar_mirashrafi #local_bread #local_food #desert_food #food_in_iran #gastronomy_tourism #iran #yazd #bafq #bafgh #shadkam_village

برچسب ها : ,

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *