- عصر بافق - http://asrebafgh.ir -

گراتن پاستا

درست کردنشم وقت زیادی نمیگیره با زمان کمی میتونید یک غذا یا پیش غذای خوشمزه داشته باشید.

مواد لازم :

پاستا پخته و آبکش شده به مقدار لازم (فرمی شکل باشن)
گوشت چرخ کرده حدود 300 گرم (یا گوشت مرغ خرد شده)
قارچ 200 گرم
پیاز ریز خرد شده 1 عدد
فلفل دلمه ای ۱ ع ریز خرد شده
نمک و فلفل،زردچوبه،آویشن، ب میزان
رب گوجه 2 قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا ب مقدار

طرز تهیه :
پیاز رو خورد میکنیم و تفت میدیم ،
سبک که شد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه و تفت میدیم ،من قارچ رو جدا با حرارت زیاد گزاشتم تا ابش بره بهش ۵۰ گرم کره زدم و سرخ کردم اینجوری سیاه نمیشن با این روش قارچها آب پس نمیدن و همینطور سفید و سرحال میمونن ،نمک فلفل و ادویه رو میزنیم با فلفل دلمه ب مواد گوشتی اضافه ، رب گوجه رو اضافه و بازم تفت میدیم تا رنگش باز بشه و خاموش میکنیم.

پاستا رو پخته و ابکش کرده ، برای پاستا انتخاب با خودتونه و از هر شکلی میخواین میتونید استفاده کنید ولی ترجیحا اسپاگتی یعنی رشته ای نباشه و شکل فرمی برای گراتن مناسبتره زیر آب ولرم میشوریم تا نشاسته اش بره و از چسبندگی خارج بشه ، یه ظرفی که یه کم ارتفاع داشته باشه و تو فر میره آماده کرده ، کف اونو چن قاشق سس بشامل ریخته.
نصف پاستا رو،روش ریخته(اگه دیدیم پاستاها خیلی بهم چسبیدن میتونیم اونا رو یه کم با آب ولرم بشوریم تا مثل اولش بشن).

روی پاستا کمی سس بشامل ریخته(اگه سس بشاملتون غلیظه یه کم بهش شیر اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسه)
مایه گوشتی رو میریزیم و روی اون کمی پنیر پیتزا ریخته،بعد بقیه پاستا رو دوباره تکرار کرده،لایه آخر من ی لایه نازک پاستا بعد سس بشامل و پنیر پیتزا ریختم.

تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ ب مدت 30 دقیقه، یا تا وقتی روی گراتن طلایی شده باشه ، اگه دیدین بعد از نیم ساعت هنوز رنگ روش طلایی نشد.
میتونید دو سه دقیقه گریل رو روشن کنید فقط مواظب باشید نسوزه
اجازه بدین یه کم از دما بیافته بعد ببرید سر میز ، میتونید روش سس قرمز بزنید .