مواد لازم :
به یک کیلو
شکر یک کیلو
آب شش لیوان
طرز تهیه:
خب خب این خوشمزه خوشرنگ از اون جمله مرباهاست که صبوری میطلبه و جالبه نیاز به زعفرون و هل و گلاب نداره از بس خودش خوشمزه و خوشرنگه
برای این مربا به رو پوست کنده (عده ای ام با پوست میریزن ولی من بدون پوست دوست دارم)
با سلیقه خودمون خرد میکنیم
با شش لیوان آب داخل قابلمه میریزیم (جنس قابلمه میگن مس باشه بهتره ولی طبق تجربه دوستان هر جنسی باشه فرق نداره مهم شیوه درسته کاره)
در قابلمه رو میذاریم و اجازه میدیم یه نیم ساعتی بپزه
بعد شکر رو بهش اضافه میکنیم و بازهم در قابلمه رو گذاشته و اجازه میدیم با حرارت کاملا ملایم بپزه تا زمانی که رنگش گلبهی شه…
بعد از دیدن گلبهی طور شدن مربا فوری روش دم کنی میذاریم و بازهم اجازه میدیم با حرارت کاملا ملایم مربامون پخته شه و جا بیافته…(حرارت در حدی باشه که مربا جوش ریز بزنه)
در پایان پخت اون یک ربع آخر میتونید آب نصف لیموترش رو بهش اضافه کنید تا شکرک نزنه البته اگر که به شما رو به ترشی میره نیاز نیست ولی خب بزنید بهتره

نکته مهم اینکه شهد مربا نباید روی گاز قوام بیاد باید حالت رووون داشته باشه چرا؟
چون مربا در حین سرد شدن شهد رو به خودش جذب میکنه و کاملا غلیظ میشه..
وقتی مربا اماده شد و به رنگ دلخواه رسید حرارت رو خاموش کنید و در همون شرایط اجازه بدید سرد شه…یعنی در همون حال داخل قابلمه با دم کنی
تا کاملا شهدش هم قوام بیاد.
تایمی نمیگم چون زمان ها متفاوته ولی برا من پنج ساعتی فرایند پخت طول کشید…

برچسب ها :

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *