یک ژله خوشمزه و درعین حال ساده که مراحل کار زیادی نداره.
برای این مدل قالب با قطر ۲۵ سانت دو بسته ژله آلوورائه لازم داریم و ۲ قاشق غذا خوری پودر ژلاتین. اول دو قاشق غذاخوری از پودر ژلاتین رو نصف کمتری لیوان آب سرد ریخته تا اسفنجی بشه .
دو بسته پودر ژله آلوورا رو با ۴ لیوان سرخالی آبجوش حل کرده و به روش بن ماری میذاریم تا ذرات حل بشه. وقتی ژله داره حل میشه ژلاتین اسفنجی شده رو به ژله اضافه کرده تا کاملا ذرات حل شده و ژله امون شفاف بشه و بعد می گذاریم تا خنک بشه. میوه ها رو به هر اندازه ای که دوست داریم برش می زنیم و به دلخواه تو قالب پر می کنیم.میوه های من #انار #کیوی #موز #سیب #پرتقال بود.
میتونیم میوه ها رو بشکل نامنظم تو قالب بریزیم ولی من جدا ریختم که هر کس هر میوه ای که دوست داره انتخاب کنه.تنها نکته ای که باید رعایت کنیم اینه که کیوی بخاطر خاصیت اسیدی که داره مانع بستن ژله میشه..برای رفع این مشکل باید کیوی هارو با کمی آب و شکر حدود پنج دقیقه بجوشونیم.البته با این کار رنگ کیوی عوض میشه و بهتره که چند قطره رنگ خوراکی سبز بچکونیم توش .
بعد یه ردیف میوه های دلخواهتون هرجور دوست دارید بچینید ته قالب و یه نصف لیوان از ژله رو بریزید رو میوه ها بگذارید داخل یخچال به مدت ۲۰ دقیقه تا خودش رو کمی بگیره بعد بیرون بیارید با مابقی میوه ها هرمدلی دوست دارید بچینید یا مخلوط هم داخل قالب رو پر کنید و آروم مابقی ژله ها رو بریزید رو میوه ها تا قالب پر بشه و بگذارید داخل یخچال من از شب تا ظهر گذاشتم و بعد برای بیرون آوردنش اطرافش رو با چاقو آزاد کردم و برای ۸ ثانیه داخل آب ولرم گذاشتم و واخل ظرف مورد نظرم که قبلش مرطوب کرده بودم برگردونم .
نکته 👈
اگر مقدار میوه آنقدر باشه که قالب کاملا پر بشه که چه بهتر فقط کافیه ژله آماده شده رو بریزیم رو میوه ها تا فضای خالی بین اونا پر بشه.ولی اگر میوه کم بود باید اول فقط به اندازه ای که میوه ها شناور نشن و در جای خودشون بمونن ژله بریزیم و بذاریم یخچال نیم بند بشه بعد بقیه ژله رو بریزیم.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *