یه بیسکوییت ترد و عااالی
خمیر کوکی یا بیسکوییت کره ای

مواد لازم : کره ۲۰۰ گرم
روغن مایع نصف پیمانه
آرد ۳ پیمانه (۱ پیمانه هم اضافه برداشته بشه اگر خمیر منجسم نشد کم کم اضافه بشه ) من نصفش رو استفاده کردم
وانیل ۲ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۱ پیمانه
نشاسته ذرت نصف پیمانه
با این مقدار مواد ۴۵ تا کوکی شد .
طرز تهیه:
کره رو از قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسه و بعد با روغن مایع و پودر قند الک شده با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و حجیم بشه.
_همیشه برای پیمانه کردن پودر قند ابتدا پودر قند رو الک و بعد پیمانه کنید.
سپس ۱ عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده و وانیل را هم اضافه و دوباره ۳ دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید .
_دقت کنید تایم همزدن با دور تند همزن رو رعایت کنید تا کوکی شما در پایان بوی کره نده….
بعد نشاسته ذرت رو اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط بشه .
آرد ۳ پیمانه را یکبار الک و بیکینگ پودر مخلوط کنید.
_حتما از آرد سه صفر استفاده کنید که میتونید از سوپر مارکتها یا لوازم قنادی تهیه کنید.
مخلوط آرد رو در سه مرحله به مواد کوکی اضافه کنید…قسمت اول و دوم رو با همزن. می تونید مخلوط کنید.چون هنوز مواد سفت نشده و بعد قسمت سوم رو باید با نوک انگشت یا با لیسک ( من اصلا از دست استفاده نکردم با لیسک مخلوط کردم ) به خورد خمیر بدید چون خمیر در این مرحله سفت شده و نمیتونید دوباره از همزن استفاده کنید.
_به هیچ عنوان خمیرهای کره ای رو ورز ندید ،وگرنه خمیر روغن میندازه و بیسکوییت شما سفت میشه،تاکید میکنم حتما با نوک انگشت آرد باقی مانده رو به خورد خمیر بدید.
تا اینجا خمیر کوکی آماده شده میتونید به هر شکلی که دوست دارید کاتر بزنید و بپزید.
خمیر های آماده را جداگانه در کیسه فریز قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا آماده کار شوند.بعد خمیرهای قالب زده داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بذارید .
بعد داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزه( پخت کوکی های من ۱۲ دقیقه شد) .چون درجه حرارت فرها با هم فرق می کنه می تونید بعد از ۱۰ دقیقه چک کنید و با انگشت رو کوکی ها رو امتحان کنید اگر بدست نچسبید کافیه .
_در ضمن هیچ کدوم مواد جایگزین نداره و طبق دستور اندازه ها رعایت کنید تا یه کوکی نرم و ترد داشته باشید

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *