مواد لازم کیک:
تخم مرغ ۲عدد
شکر یک ویک چهارم پیمانه
رنده ی پوست پرتقال ۱ قاشق غذاخوری
آب پرتقال یک  پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل یک قاشق چایخوری
آرد دو  و یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری سرصاف
قالب میان تهی با قطر ۲۰ سانت

طرز تهیہ:
۱٫ ابتدا فر رو با دمای۱۸۰ درجه روشن میکنیم
۲٫ آرد رو با بیکینگ پودر الک میکنیم
۳٫ تخم مرغ ها رو همراه شکر ووانیل ورنده ریز پرتقال تا قسمت نارنجی رنده کنید اضافه میکنیم وتا میتونیم با همزن میزنیم تا کاملا غلیظ وکشدار بشه
۴٫ روغن مایع رو اضافه میکنیم ودو سه دقیقه میزنیم
۵٫ آب پرتقال طبیعی رو اضافه میکنیم ویه دقیقه هم میزنیم
۶٫ آرد رو به وسیله الک تو دو مرحله به مواد اضافه میکنیم وآروم با لیسک هم میزنیم تا خوب مخلوط بشه
۷٫ تو قالبی که با روغن جامد یا کره چرب کرده و آردپاشی میریزیم وحتما یک سوم قالب خالی باشه چون پف میکنه.
۸٫ مدت پخت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه هست با دمای۱۸۰ بلافاصله بعد از ۵ دقیقه که از فر بیرون آوردین میذاریم سرد بشه و از قالب خارج کنید.

سس پرتقالی

سس پرتقالی:یک لیوان آب پرتقال طبیعی رابا چهار قاشق غذاخوری شکر و دوقاشق نشاسته ذرت مخلوط کرده وروی حرارت قرارمیدهیم وقتی به غلظت فرنی رسید حرارت راخاموش کرده.در صورت تمایل میتونین دو قاشق غذاخوری خامه و رنگ خوراکی نارنجی به سس بزنید.
وقتی کیک سرد شد روی اونو با سس میپوشانید و تزئین میکنید.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *