- عصر بافق - http://asrebafgh.ir -

کماچ یه نوع نون محلی

دو تا چونه خمیر نون تافتون رو با دو لیوان ماست و یک عدد تخم مرغ همراه با یک قاشق مرباخوری زردچوبه مقداری سیاه دونه و مغز گردو خرد شده خمیر می کنیم باید شلی خمیر. تقریبا مثل ماست کمی سفت تر باشه و بعد داخل ظرفی یا قابلمه ای که می خواهیم بپزیم کف رو روغن می ریزیم. و خمیر رو می ریزیم داخل قابلمه و رو خمیر را با هرچی دوست داشتید سیاه دانه و کنجد و مغزیجات می ریزیم و به مدت 20 تا نیم ساعت درش رو میذاریم کنار تا یه کم پف کنه بعد شعله پخش کن رو حرارت گاز که از رو کم کرده ایم می ذاریم و قابلمه که خمیر داخلش هست رو شعله می ذاریم و دمی گذاشته به مدت یک ساعت با شعله خیلی کم میذاریم تا هم پخته و هم برشته بشه و بعد از یک ساعت داخل دیس برمی گردونیم و میذاریم رو کماچ به مدت نیم ساعت برشته بشه .بعد از پخت میذاریم داخل دیس میذاریم کمی سرد بشه و برش زده و نوووش جان