- عصر بافق - http://asrebafgh.ir -

کوکو سیب زمینی شیرازی

طرز تهیه:
سه عدد سیب زمینی درشت رو آب پز کردم و له کردم . توی تابه یک لیوان آب و بیست گرم کره و کمی زردچوبه
ریختم . وقتی آب شروع به جوشیدن کرد ، یک لیوان سرخالی آرد گندم رو توی اون ریختم . شعله رو کم کردم و با کفگیر تند تند هم زدم و با پشت کفگیر فشار دادم تا خمیر شد . دو سه دقیقه همینجوری خمیر رو پختم.

خمیر رو با سیب زمینی آب پز ، یک عدد پیاز متوسط رنده شده و آب گرفته مخلوط کردم .
نمک ، فلفل ، دو عدد تخم مرغ ، چهار قاشق آرد سوخاری مخلوط کردم .

کمی چسبناک هست . هر بار دستم رو مرطوب کردم و توی دست شکل دادم ، وسط اون رو هم سوراخ کردم و توی تابه گذاشتم تا دو طرف اون برشته بشه . هر چی نازک تر باشن ، برشته تر و خوشمزه تر میشن .
با این مقدار مواد ، هجده عدد کوکو داشتم .

حتما با شعله بالا سرخ کنید تا هم ترد بشه و هم روغن کمتری جذب کنه .
به همراه گوجه ، خیار شور ، کاهو و البته ترشی ، ساندویچ کنید و لذت ببرید.