مواد لازم

آرد سفید…….۱۵۰ گرم یا ۱ لیوان
آرد نخودچی …….۱۵۰ گرم ۱ لیوان
کره یا روغن جامد……۱۵۰ گرم
روغن مایع …….۱۳۰ گرم ، نصف لیوان
پودر قند…… یک و نیم پیمانه
پودر کاکائو …….۲قاشق غذاخوری
پودر هل …….۱قاشق مرباخوری
پودر دارچین …….۱قاشق مرباخوری(در صورت تمایل )
شکلات تخته ای ……حدودا ۵۰ گرم
نان میکادو …….۵ ورق (لوازم قنادی ها دارن)
طرز تهیه

آرد ها رو جدا جدا الک کردم . اول آرد سفید یا آرد نانوایی رو ده دقیقه تفت دادم . بعدش آرد نخودچی رو اضافه کردم و با هم باز ده دقیقه تفت دادم .

پودر کاکائو رو الک کردم و اضافه کردم . پودر هل و دارچین اضافه کردم . کره و روغن مایع رو اضافه کردم و بعد پودر قند رو ریختم و خوب مخلوط کردم .

این مواد نباید شل و نباید سفت باشه. (بخاطر همین روغن مایع رو کم کم کم اضافه کنید ) یه ورق نان میکادو گذاشتم از مواد (تاکید می کنم گرم خیلی نباشه سرد هم نباشه مواد .اگه خیلی گرم باشه نون میکادو نرم میشه اگه سرد هم باشه لایه ها بهم نمی چسبه ) مقداری روی نان میکادو گذاشتم و با پالت یکدست و یکنواخت پخش کردم . حتما همه نقاط یکسان پخش بشه تا جای خالی هم نمونه .

روش یه ورق دوباره قرار دادم و کمی با دستم فشار دادم و دوباره از مواد به همین نحو ریختم . از ۵ ورق استفاده کردم ۴ لایه شد . در آخر روش یه چیزی که کمی نیمه سنگین باشه روش قرار دادم و گذاشتم یخچال دو ساعت بمونه . بعد از اون شکلات تخته ای رو به روش بن ماری آب کردم و یه قاشق غذا خوری روغن مایع هم اضافه کردم .
روی نون میکادو ریختم و همه نقاط پخش کردم و گذاشتم کمی ببنده و بعد با چاقوی اره ای و تیز برش دادم

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *