برنج ۳ پیمانه
ماست یک پیمانه
تخم مرغ یک عدد
روغن نصف پیمانه
زعفران به مقدار کافی
گلاب یک ق مرباخوری
مرغ پخته خرد شده به مقدار لازم
زرشک به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

مواد ته چین ( ماست, تخم مرغ, زعفران نمک, کره یا روغن گلاب) را آماده کرده با برنج آبکش شده مخلوط کردم.
مرغ را پخته, ریش ریش کردم .
قالب مورد نظرم را چرب کرده نیمی از برنج را کف ظرف فشرده کردم و بعد مرغ و زرشک را روی برنج ریخته بطوریکه به دیواره نرسد چون می سوزد. سپس بقیه برنج را روی آن ریختم جوری که دو طرف مرغ هم برنج باشد و در آخر با پشت قاشق کاملا فشرده کردم و روی قالب فویل کشیدم.
در طبقه وسط فر به مدت دو ساعت و با درجه ۱۸۰ قرار دادم.
بعد مدت زمان پخت وقتیکه دور تا دور قالب برنج ها طلایی شدند فویل را برداشته و وقتی ظرف کمی از حرارتش کم شده ابتدا ته چین را از دیواره با چاقو جدا میکنیم بعد در ظرف مورد نظر بر میگیردانیم.

پ ن : من چون می خواستم زیاد برشته و طلایی نشه یک ساعت و نیم گذاشتم داخل فر .

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *