به مناسبت هفته جهانی شست و شوی دست و هم چنین ۲۴ مهرماه روز جهانی غذا برنامه ی اموزشی در خصوص نحوه ی صحیح شستن دست ها و تغذیه سالم توسط پرسنل بیمارستان در محل مدرسه ی خیریه مرحوم حسین ابراهیمی بافق برگزار شد .
به گزارش عصر بافق ؛ در این برنامه که با حضور  قائمی مدیر بیمارستان همچنین مسئول ایمنی و کارشناس تغذیه بیمارستان برگزار شد آموزش های لازم در خصوص شستشوی مناسب دست ها، اهمیت آن در پیشگیری از ابتلا به انفولانزا و بیماری های واگیر دار به دانش اموزان داده شد .
هم چنین اهمیت استفاده از مواد غذایی سالم و تاثیر آنها در رشد و افزایش هوشیاری و عملکرد ذهنی و جسمی دانش آموزان و مضرات استفاده از فست فود ها به دانش اموزان داده شد .

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *