حلوای زعفرونی مجلسی

آرد :  ۱ لیوان
شکر : ۱ لیوان
روغن جامد : نصف لیوان
کره : ۱۰۰ گرم
گلاب ۳/۴ لیوان
هل : ۱ قاشق چایخوری
آب  : ۱ لیوان
زعفران  مقداری
شکلات و یا پودر کاکائو

همه موادو ۳برابر کردم و ۳دیس جواب داد

طرز تهیه:
درون قابلمه شکر ، آب و زعفرون را بریزید و مخلوط کنید با قاشق چوبی سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آمده و شکر حل شود . بعد که کاملا” حل شد ، گلاب و هل را ریخته هم بزنید و کمی بعد زیر گاز را خاموش کنید.
آرد را درون قابلمه دیگری روی حرارت کم قرار دهید و با قاشق چوبی هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.مرتب هم بزنید تا رنگ آرد تغییر کند بعد آرد دوباره الک کنید و رو حرارت میذارید بعد کره و روغن جامد را ریخته وقتی کاملا روغن آب شد باز به هم زدن ادامه میدهید به رنگ دلخواه که در آمد ملاقه به ملاقه شربت داغ را به آرد اضافه میکنید و مرتب هم میزنید تا حلوا جمع شود. در آخرخاموش کنید حرارت رو  و دو دسته قابلمه را گرفته و حلوا رو به صورت دورانی و این سمت و اون سمت بفرستید تا به اصطلاح روغن بندازه و جا بیفته.این عمل رو قنداق کردن میگن.
برای ماسوره زدن اجازه میدید که کمی از حرارت بیفته و در ضمن برای شکوفه زدن حتما باید یه ذره حلوا رو شل تر برداریم تا راحت از قیف بیرون بیاد .
میتونید با پودر نارگیل  و خلال پسته و بادام  تزیین کنید.
من کمی از حلوا رو با شکلات مخلوط و دور حلوا رو با ماسوره شکوفه زدم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *