کاچی یک دسر ایرانی و از سنت های با قدمت چند صد ساله با تنوع پخت در سراسر ايران است که در گذشته نقش مهمی در سلامتی و تقویت جسم و روح خانواده داشته که نه تنها مقوی، انرژی زا خصوصاً برای رفع کم خونی هم مفيد است.

مواد لازم

مغز گردو 50 گرم
مغز بادام 50 گرم
مغز پسته 50 گرم
مغز فندق 25 گرم
آرد جوانه گندم یا برنج 2 لیوان
نبات آسیاب شده 2 لیوان
روغن حیوانی يا كره 200 گرم
آب 4 تا 6 لیوان
گلاب نصف فنجان
زعفران ساییده شده 1 ق چ
نمک نصف ق چ

طرز تهیه
نبات را با آب روی حرارت گذاشته تا بجوشد. بعد زعفران را حل کرده و گلاب را به آن اضافه کرده و آن را کنار بگذارید.

روغن حیوانی یا كره را در یک قابلمه ریخته، پس از ذوب شدن؛ آرد را کم کم اضافه کنید. بعد با قاشق چوبی آن را مرتب هم بزنید.

شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه دهید تا رنگ آرد طلایی شود. برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد. در این مرحله نمک را اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید.

شربت آماده شده از نبات را کم کم به آن اضافه کرده و مرتب هم زده تا مایع صاف و یک دست شود.

گردو، بادام، پسته و فندق را نیمه آسیاب کرده و اضافه کنید. ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم گذاشته تا کاچی به روغن افتاده و به اصطلاح جا بیفتد. در این مرحله کاچی آماده است. ولی اگر خواستید شل مثل شله زرد باشه نیازی نیست رو حرارت بذارید وقتی شربت و چهار مغز رو اضافه کردید هم بزنید تا مواد با هم کاملا قاطی بشه و خودش رو کمی جمع کنه اگر دیدید زیاد شل هست بذارید رو حرارت

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *