مواد لازم:
خرما. یک بسته
بیسکوییت پتی بور یک بسته
کره 50 گرم
گردو به میزان لازم
پودر نارگیل و پسته و کنجد و … به میزان لازم
جوز هندی یه قاشق چایخوری
زنجبیل یه قاشق چایخوری
تخم گشنیز پودر شده یه قاشق غذا خوری

خرماها رو پوستش رو کندم و هسته اش رو در آوردم . برای اینکه راحت از پوستش در بیاد یه دقیقه داخل آب جوش قرار دادم و به راحتی کنده میشه و بعد لهش کردم و با کمی کره تفت دادم . (می تونین کره هم استفاده نکنین و تفت ندین ولی چسبندگی رو می گیره و باعث میشه راحت باهاش کار کنین ) بعد با تخم گشنیز پودر شده و کمی جوز هندی و پودر پسته و گردو آسیاب شده ( می تونید هم هیچ کدام از این پودرها رو اضافه نکنید ولی اینجوری خوشمزه تر میشه )و بیسکوییت پتی پور آسیاب شده اضافه کردم و خوب مواد رو باهم مخلوط کردم
بعد از مواد خرمایی به اندازه یه فندق یا بزرگتر هراندازه ای که دوست دارید برداشتم و میانش پسته یا گردو یا فندق یاهر چی دوست داشته باشین ، من گردو قرار دادم بعد توی دست گوله کردم .
آخرش هم توی پودر نارگیل یا پودر پسته یا پودر گل محمدی یا کنجد غلطوندم

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *