آرد گندم یا سفید 1 پیمانه
شیرخشک قنادی 1 پیمانه
شکر 1/5 پیمانه
آب 1/5 پیمانه
روغن جامد 2/3 پیمانه
کره 100 گرم
گلاب نصف پیمانه
پودر هل 1 ق.چ یا عرق هل 2 ق غ
زعفران دم کرده غلیظ

طرز تهیه :
آب و شکر و گلاب و زعفران و پودر هل یا عرق هل رو تو قابلمه میریزیم و میزاریم رو حرارت تا شکر حل بشه وقتی جوش اومد خاموش می کنیم
آرد و شیر خشک قنادی را الک میکنیم و رو شعله خیییلی ملایم می ذاریم و بعد روغن رو بهش اضافه کرده و تقریبا یه ربع تفت می دهیم تا بوی خامیش از بین بره دائم هم بزنید چون شیر خشک حساس و زود میسوزه تا زمانی که رنگ دلخواه تون به دست بیاد تفت بدین بعد شعله رو خاموش کرده و شربت رو. کم کم به آرد اضافه میکنیم هم میزنیم تا روان و یکدست بشه اگر دیدید حلواتون دون دون شد از صافی حتما رد کنید بعد دوباره رو شعله ملایم گذاشته هم می زنیم تا به غلظت دلخواه مون برسه اگر احساس کردین حلوا شل هست بیشتر حرارت بدین .
حلوا شیر خشک کمی کشدار و طعم تافی داره و خوشمزه هست

نکته : حتما باید شیرخشک قنادی باشه از شیرخشک نی نی ها نمیشه استفاده کرد

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *