مواد لازم

تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲ نیم پ یا ۳۰۰ گرم
شکردانه ریز ۱ نیم پ
روغن مایع ۱ پ
گلاب 5 ق غ
شیر ولرم ۱ پ
زعفران دم کرده 2 ق غ
پودرکاکائو 2 ق غ
بکینگ پودر ۱ ق غ
وانیل 1 ق چ

قالب میان تهی 30

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ ، وانیل و شکر رو خوووووب میزنیم تا حجمش زیاد و کرم رنگ و کش دارشود حداقل 10 دقیقه میزنیم بعد شیر ولرم و گلاب و زعفران رو اضافه کرده و کمی میزنیم تا یکدست شود بعد روغن رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن میزنیم بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو روی مواد الک کرده و آرام و دورانی هم زده تا مواد یکدست شود ، بعد آن را به دو قسمت تقسیم کرده به یکی پودر کاکائو الک کرده اضافه میکنیم ، آرام هم زده تا یکدست شود سپس قالب رو با روغن چرب و آرد پاشی کرده ، و مواد زعفرانی ریخته بعد مقداری از مواد کاکائویی به دو بار این کار رو انجام میدیم  ودر فر ۱۸۰ که یک ربع قبل گرم کرده ایم به مدت تقریبی ۴۰ تا 50 دقیقه میذاریم تا زمانی که با سیخ چوبی یا چنگال که داخل کیک میزنی اگر بهش نچسبید فر رو خاموش می کنیم میذاریم کامل سرد بشه و بعد از قالب بیرون میاریم .

قالب رو با چرب و آرد پاشی کرده ، و مواد زعفرانی ریخته بعد مقداری از مواد کاکائویی به دو بار این کار رو انجام میدیم

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *