- عصر بافق - http://asrebafgh.ir -

دسر سیب ژلـہ ای

برای این دسر من از سیب های سبز سفت که ترش هست استفاده کردم با ژله آلو و ژله بلوبری.

دسر سیب ژله ای یہ دسر خوشمزه و خیلی هم ساده است . من که خودم شیفته این رنگش شدم .
هر تعداد سیب بخواین می تونین استفاده کنین به تعداد نفرات سیب می خوایم . یه بسته هم پودر ژله که هر رنگ و طعمی که دلتون بخواد .
من از پودر ژله بلوبری استفاده کردم . دو لیوان آب جوش رو با یه بسته پودر ژله مخلوط توی ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم .
سیب ها رو هم پوستشون رو کندم و داخل ژله انداختم . مدام از آبش زیر و روی سیب ها می ریختم تا رنگ به خودش بگیره . حدودا ۴۵ دقیقه روی حرارت موند .
حرارت کم باشه و سیب ها هم خیلی بزرگ نباشن کوچیک باشه بهتره خوب می پزه .
بعد از پخت داخل ظرف سرو قرار دادم و باقی مونده ژله که غلیظ هم شده توی ظرف ریختم .
این دسر هم گرم میشه سرو کرد و هم سرد هر طور بخواین .
دقیقا مزه کمپوت سیب میده ولی خوشمزه تره چون توی ژله پخته . جای سیب هم می تونین از گلابی استفاده کنین .