مواد لازم:

سینه مرغ نواری شده یا فیله مرغ 500 گرم
پیاز متوسط2 عدد
آبلیمو به مقدار لازم
سس مایونز ۱ق غ

طرز تهیه:

ابتدا فیله هاتون رو بمدت ۱ نیم الی ۲ساعت درآبلیمو پیاز ادویه های دلخواه و سس مایونز(در نرم شدن مرغ بسیار موثراست)بخوابانید ودر یخچال بذارید .

موادلازم خمیر بنیه

دلسترساده. نصف لیوان
سفیده تخم مرغ 2 عدد
آرد. نصف لیوان
بیکینگ پودر ۱ق چ
نمک بمیزان لازم
آویشن یک قاشق چایخوری
پودر سیر یک قاشق چایخوری

دریک کاسه دو عدد سفیده تخم مرغ رو با همزن زدم تا کف کنه وقتی کاسه رو برمی گردونیم از کاسه نریزه و کم کم دلستر رو مخلوط کنید که پف سفیده نخوابه بعد آرد بیکینگ پودر و ادویه هارو روش الک کنید،بمیزان دلخواه نمک بزنین و بعد با قاشق یا لیسک مواد رو یکدست کنین تا بغلظت حلیم برسه.
خمیر که آماده شده تکه های مرغ رو به مواد آغشته کرده و در روغن فراوان و حرارت ملایم روبه زیادسرخ کنین.

من مقداری از فیله های مرغ رو که با خمیر بنیه آغشته کردم داخل پودر سوخاری پانکو زدم و داخل رو غن سرخ کردم …

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *