- عصر بافق - http://asrebafgh.ir -

طرز تهیه ماش پلو با گوشت قلقلی

یک ونیم پیمانه ماش رو خیس کردم و گذاشتم با کمی آب بپزه و اواخر پخت نمک زدم.
برنج را از دو ساعت قبل خیس کردم.
۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ویک عدد پیاز درشت رنده شده ونمک و فلفل و دو قاشق ارد سوخاری مخلوط کردم و خوب ورز دادم (چون کمی ارد سوخاری زدم لازم نیست آب پیاز رو بگیرید)
و نیم ساعت در یخچال استراحت دادم وبعد قلقلی درست کردم وتو روغن سرخ کردم .
برنج رو آبکش کردم و موقع دم گذاشتم لابه لاش ماش ریختم ودم گذاشتم
وقتی برنج دم کشید کمی کره و زعفران رو برنج ریختم.
یک پیمانه کشمش رو شستم ونیم ساعت تو اب نگه داشتم وبعد صاف کردم و با کمی کره تفت دادم .
و موقع سرو لابه لای برنج و روی برنج ریختم و روی برنج کوفته قلقلی گذاشتم.