گوجه فرنگی ها رو خرد کردم و لابه لا اون رو کمی نمک به اندازه دو قاشق غذاخوری زدم بعد دو روز گذاشتم تو آفتاب تو این دو روز مرتب بهش سر میزنیم و با دست له اش می کنیم یعنی چنگ می زنیم .

بعد از دو روز ریختم داخل آبکش صافش کردم یه پیمانه پر روغن و دو قاشق غذا خوری پودر انار گلی خوراکی بهش اضافه کردم و گذاشتم رو اجاق جوشید تا غلیظ شد .

سرد که شد داخل شیشه ریختم و سر شیشه ها رو یه قاشق غذا خوری روغن جامد آب کرده ریختم و گذاشتم داخل یخچال اینجوری تا یه سال نه تغییر رنگ میده نه کپک میزنه .

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *