مواد لازم برای تهیه ترشک هفت میوه:

آلو
برگه زرد آلو
آلبالو خشک
آلوچه ( میوه ها هم به میزان لازم)
شکر یا نبات به میزان لازم
آب1 لیوان
رب اناربه میزان لازم ( به دلخواه)

طرز تهیه ترشک هفت میوه:

برای تهیه ترشک هفت میوه یا ترشک مخلوط ترش و خوشمزه ابتدا آلو‌ها را بشویید و با چاقو دو قسمتش کنید و آلبالو خشک , آلوچه و برگه زرد آلو , با دو لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید.به محض جوش آمدن خواهید دید که شروع به له‌شدن می‌کند. بعد از 20 دقیقه کمی از آن بچشید و به دلخواه کمی شکر یا نبات ( به دلخواه و سلیقه ای هست شیرین و ترش بودن ترشک که چه جوری دوست دارید. و چه مقدار شکر اضافه کنید ) به آن اضافه کنید به حدی که بیشتر ترش باشد تا شیرین و بعد بذارید با شکر یا نبات بجوشه که به غلظتی که می خواد برسه من بدون آب دوست داشتم گذاشتم جوشید و یه ذره آب جا گذاشتم و اگر نه دوست داشتید می تونید بعد از 7 , 8دقیقه شعله رو خاموش کنید و ترشک آبدار نوش جان کنید و قبل از آن یه قاشق مرباخوری آبلیمو تاره اضافه می کنید 24 ساعت ظرف را کنار بگذارید تا طعم میوه‌ها باهم ترکیب شوند.در صورت تمایل بعد از سردشدن، کمی رب انار نیز به ترشک اضافه کنید. ترشک هفت میوه ترش و خوشمزه شما آماده است. ترشک را بعد از آماده شدن داخل یخچال نگهداری کنید.

همان‌طور که دیدید، طرز تهیه ترشک خانگی بسیار ساده است. شما با استفاده از زردآلو، آلبالو، کیوی و … می‌توانید انواع ترشک خوشمزه و سالم و بهداشتی را تهیه کنید و همچنین می توانید از تکه‌های لواشک نیز برای تهیه ترشک استفاده کنید و از خوردن یک تنقلات خانگی سالم و مفید لذت ببرید.

برچسب ها :

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *