مواد لازم :

تخم مرغ 5 عدد
شکر 1/5 لیوان
آرد 2/5 لیوان
روغن نصف لیوان
شیر یک لیوان سرخالی
وانیل یک قاشق چایخوری
بکینک پودر یک قاشق غذاخوری سرصاف
پودر کاکائو یک نیم تا دو قاشق غذاخوری
عرق هل و گلاب یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
برای بیشتر کیکها بهتره همه مواد به دمای محیط رسیده باشن، دمای محیط یعنی اینکه نیم ساعت قبل از اینکه شروع به درست کردن کیک کنید،مواد را توی فضای آشپزخانه بزارید تا هم دمای محیط بشن.
برای این کیک پنج تا تخم مرغ درشت رو کمی زده تا از لختگی در بیاد بعد بهش یک و نیم لیوان شکر اضافه و حدود 8 دقیقه با دور متوسط همزن زده تا مایه حجمش دوبرابر و کرم رنگ و کش دار شه بعد وانیل اضافه کرده و کمی دیگه میزنیم شیر ولرم و روغن به مایه تخم مرغی اضافه میکنیم.
حالا دو و نيم لیوان آرد رو با 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر سه بار الک میکنیم و قاشق قاشق به مایه اضافه و هر بار در حد مخلوط شدن هم زده، حال،مایه رو به دو قسمت مساوی تقسیم کرده .
به یکی 1و نیم قاشق غذاخوری آرد معمولی اضافه و به دیگری یک و نیم قاشق غذاخوری پودر کاکائو
آرد رو با مایه سفید ترکیب و پودر کاکائو رو هم همینطور .
قالب رو چرب و آردپاشی میکنیم
اول سه قاشق سوپخوری از مایه سفید رو ،یه گوشه قالب ریخته و روی مایه سفید سه قاشق غذاخوری از مایه کاکائویی ریخته
تا آخر به همین شکل ادامه داده،مایه رو توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45_50 دقیقه ،مدت پختش بستگی به دمای فرتون داره پس بعد 40 دقیقه با سیخ چوبی کیک رو چک کنید اگه مایه بهش نچسبید آمادست .
پ.ن::قالب من آلومینیوم میان تهی با قطر 25c .

برچسب ها :

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کد امنیتی: *