- عصر بافق - http://asrebafgh.ir -

طرز تهیه خمیر جادویی

این خمیر برای سه تا پیتزا کامل کافیه

مواد پیتزا هم که سلیقه ای هرچی دوست دارید می تونید استفاده کنید از گوشت یا سبزیجات …کالباس البته خونگی

مواد لازم :

شکر   ۴ قاشق چای خوری

نمک   ۱ قاشق چای خوری

روغن   ۶ قاشق غذا خوری

شیر یا آب  ۱ لیوان

تخم مرغ   ۱ عدد

خمیر مایه   ۳ قاشق چای خوری

آرد   ۳ لیوان

طرز تهیه

🔹خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).

🔹تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.

🔹پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

🔹داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.

🔹این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ،  بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.

💡نکته

🔸این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه  ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است.

بعد از آماده شدن خمیر تو بشقاب های مخصوص پیتزا خمیر رو بازش کردم و برای 15 دقیقه با درجه حرارت 175 اول یه کم پختم بیرون آوردم و سس زدم و پنیر و مواد گوشتی و بقیه مخلفات و برای 35 دقیقه دوباره داخل فر گذاشتم تا پنیرش آب بشه و کمی هم برشته اون هم سلیقه ای هست.